Hurra!!!

Puuuh vilken morgon jag har haft! Vridit mig i sängen och hulkat av illamående och gråtit = Caroline är nervös!! 

8.45 skulle vi träffa läkarn! Hon fråga hur jag mår? jag svarade - jag är nervös! Då sa hon - allt ser bra ut! 

Man ser inga tumörer, inga alls!! Fattar ni?!!! Jag är tumörfri! 

Ovissheten är lång och det är mycket kvar tills den dagen jag får säga att jag är frisk från cancer men idag kan jag säga att det här var det bästa svaret som jag kunde få! 

Jag har en svullnad på höger sida av magen, kan vara bråck eller bara en försvagad bukhinna men ialf så ser man ingenting där pga svullnaden MEN risken för att det skulle ligga en tumör där och lura är väldigt liten.. Sen vet man ju väldigt lite om min cancer eftersom den är väldigt ovanlig! Men det vi har sett innan är att den växer snabbt och är mycket aggressiv så risken för att det efter sista behandlingen skulle komma nya tumörer är tyvärr stor.. Men det får tiden utvisa!! 

NU ÄR JAG TUMÖRFRI!! Jävlaskitdag!!

Ursäkta att jag svär men bläää vad jag hatar att vara sjuk!! Idag har varit en dag där jag kännt mig totalt överkörd och börjat böla närmare 10 gånger.. Mamma tog med sig vår lilla gris till Norrköping, vi kommer imorrn. Sköterskan har varit här säkert 1 timme och lagt om mitt sår, tagit prover och tvättat och bytt förband på picclinen.. Jag lägger om mitt sår som är långt ner vid buken/blygbenet varannan dag! Har blivit en vana att fläka upp sig! Idag tyckte jag synd om mig själv, - fan att man ska behöva göra det här skiten hela tiden!! Sen har man lite oro över min piccline. Den har krypit ut 9 cm sen jag fick den.. Så min kropp vill med andra ord inte ha den och tydligen är man nu nervös för en propp i armen.. Och när jag stod i kassakön på lidl innan så började det hugga i armen.. Psykiskt kanske! Jag tror även mitt humör och trötthet är lite psykiskt för imorrn är nog bland dom viktigaste dagarna sen jag blev sjuk! Röntgensvaret!! Det måste vara bra besked MÅSTE!! Annars vet jag inte om jag orkar mer!! Jag behöver kraft!!

Jag saknar min skatt ❤️❤️ tack för att jag fick dig till mitt liv min älskade fina dotter! 


Söndag!

Idag kom det äntligen lite sol och vi tog bilen till fotografiska samt en promenad längst vattnet och en lunch i gamla stan! Vi köpte 3 st tavlor på fotografiska som vi planerat länge. Nu tar det väl lika långt tid innan dom kommer upp på väggen som det tog att ta oss dit.. I helgen hjälpte pappa oss med tavlor i Isabellas rum samt hyllor. Ska fota hennes rum vartefter så ni får se, börjar bli väldigt nöjd nu! 

Sen vi kom hem från stan har Isabella varit otröstlig och äntligen ca 5 timmar senare så har hon nu somnat i min famn.. Jobbigt när inget man gör hjälper  men kan säga att min kära man är grym, vilken superpappa ❤️

Imorrn kommer mamma tillbaka, veckan består av en del sjukhusbesök, imorrn en cytostatikaspruta om mina värden är bra, på onsdag pet ct och på fredag träffa min läkare! Jag ber om att få bra svar.. puuuhRSS 2.0