Semester!

Sommaren går, om man nu vill kalla detta väder sommar.. Jag kan varken vara i solen eller bada men lite varmare kunde det få vara.. Vi har åkt ner till skåne där Peters föräldrar samt syster med familj bor. Syster har ett helt amaaaazing 20-tals hus med pool och mysig trädgård där vi bor i källaren med eget rum och dubbelsäng, toalett och dusch! Både jag och Peter blir hussugna när vi är här och kan drömma oss bort med att köpa huset runt knuten.. Dagarna består av att umgås, prata, mysa, äta och även lite alkoholhaltiga drycker! Jag har druckit min första öl på länge och det smakade bra! Jag är mycket trött men försöker hänga på, sover mer en de andra och stöttar Peter ganska bra med Isabella! Vi stannar tills torsdag sen bär det av mot Norrköping. Stockholm åker vi inte till förs augusti, känns mycket bra!! 

Imorrn ska Oliver döpas, Peters systerson. Han kom från Montenergro till familjen förra hösten. Vi är så lyckligt lottade att få ha honom i vårt liv! Solstrålen med världens energi! När han såg Isabella som han verkligen tycker om så upprepades frågan med fin skånska - vad e de? Vad e de? Vad e de? Svag!

Medans många har haft en fantastisk lördag med sol och bad så har jag legat i mörkret i sovrummet.. Allmänt bitter - absolut!! Men jag är glad att jag mådde bra vid förra behandlingen för då skulle jag ju på systers student! 

Jag var svagare än vanligt redan i måndags när jag påbörjade den här kuren så att jag mår som jag mår nu får jag nästan räkna med. Peter har nu gått på semester så känns underbart att bara få vara vi 3 och jag kan återhämta mig i lugnet! 

Allt känns så konstigt nu på nåt sätt! Tomt.. Man vill bara se in i framtiden!! Just nu försöker vi planera sommaren, den består som alltid med ett längre besök i skåneland samt en tripp till Nkpg! Känns lite nervöst att åka iväg med Isabella i värmen, man är bekväm med allt hemma och hon blir svårare att underhålla! Just nu är babysittern eller gymmet intressant i några minuter och hon är mer vaken och vill inte bara ligga och mysa längre.. Helst ska man hålla henne i knät och prata hela tiden! Man blir helt låst! Vår gullegris! Sista dagen?

Tänk om jag är klar nu.. Tänk att det kan vara sista gången som jag låg i det där rummet med slangen i armen och gifterna pumpas in i mig! Tänk om det var sista gången!

Jag önskar mig livet tillbaka ❤️❤️ 

Behandling 4 av 4 bepkur avklarad!! 


FUCK CANCER!! 
RSS 2.0