Morsdag!!

Morsdagfirande har bestått av shopping, bebismys, middagslagning - lövbiffrullader med ruccoladressing och pasta, jordgubbstårta, paketöppning och strax en promenad och så avslutar vi kvällen med att bada bebis och soffhäng!! Good day 👌🏼Bra dag!!

Trots busväder ute så skulle jag säga att vi hade tur med vädret idag för nu öser det ner här i sthlm och förmiddagen spenderade vi på loppis i västertorp! Jag köpte inget men tittade på enormt söta solhattar som en tjej (macaquinha sewing) sydde men det är för stort för Isabellas huvud i år, nästa sommar så ska hon nog ha en sån söt med nyckelpigor på! 

Annars köpte vi lite frukt och jordgubbar till morsdagtårtan imorrn! Min första morsdag! Jag ska även göra mina mumsiga lövbiffrullader till middag! 

Idag testade jag på livet som brunett, blev tvunget mascara till annars såg jag så blek ut! Mina ögonfransar verkar ha vuxit massor sen jag "slutade" använda smink, kändes som jag hade lösögonfransar hehe den blonda peruken jag hade för några dagar sen var ju bara en låneperuk så jag lämnade tillbaka den till perukmakaren för på min senaste behandling så träffade jag en tjej som skulle på examensbal i helgen och hon skulle till samma perukmakare som mig nu i veckan och hoppades innerligt på att få låna en peruk så när jag beskrev den jag lånat så tyckte hon den lät perfekt så då lovade jag att lämna den innan hennes tid var så hon fick låna den. Var ju inte så att jag hade den varje dag, men skönt att man har alternativet vilket jag även kände idag när jag skulle iväg bland massa folk och för att slippa blickar som jag fick häromdagen när jag var på en galleria med sjal på mig så tog jag peruk, sen känner jag mig fin i det oxå såklart! Jag blev så chockad då när jag var på gallerian, hade inte alls räknat med att folk skulle följa mig med blicken som en del gjorde. Sa till Peter när han kom ut från en butik och jag nyss upptäckt blickarna att jag måste bara gråta lite snabbt och så kom tårarna. Jättetråkigt! Den brunhåriga peruken har jag fått låna från en vän som oxå gått/går igenom cancer. Jag väntar med spänning på min egna, hoppas den kommer i veckan nu. 

Idag är en bra dag nu mumsar jag på godis och senare blir det film med älsklingen och svärmor! Hemlängtan!!

Jag vill bara sätta mig i bilen och köra ner till Norrköping!! Fy vad jag längtar hem, till min familj och vänner och min älskade Buster ❤️❤️ jag önskar jag var tillräckligt stark så jag kunde packa med mig min fina bebis så ni alla får träffa henne.. Jag vill se syrran gå på studentbalen på fredag, hon kommer va så vacker!! Åh jag är så trött på att vara sjuk.. Hela mitt liv består av att vara sjuk.. Jag pratar knappt med nån förutom familjen.. Häromdagen prata jag med en av mina bästa vänner och när hon började prata om hur Isabella inte såg ut som ett prematurbarn när hon föddes så insåg jag att jag inte svarat på hennes samtal på nästan 2 månader.. Jag har alltid brytt mig om mina vänners jobb och familj men nu vet jag ingenting, fick en video när en annan väns dotter har börjat gå.. Fina ni vad jag saknar er alla!! Målet just nu är att ta sig ner till min systers student den 12 juni, det är den 5:e behandlingsdagen på min kur nr 3. Antingen kommer jag börja en dag tidigare så jag är fri den 12:e eller så måste jag tillbaka den 13:e och göra klart sista behandlingsdagen då.. Oavsett plan så vet vi inte förs den dagen hur jag kommer må! Det blir isåfall en dagstripp, ner och se utspringet, träffa familj och släkt och fira min syster så mycket jag kan sen åka tillbaka hem till sthlm. 

Så mål nr 1 just nu - den 12 juni ska jag fira lillasyster ❤️👊🏼 RSS 2.0