Att vara gravid!!

Kvinnans kropp är skapt för att kunna bära barn?!! Ibland tror jag att min inte är det.. Usch jag känner mig som världens gnällspik men fy vad jag inte gillar hela den här gravidgrejen! 

(Jag är lyckligt lottad som får bära på mitt barn så uppfatta mig rätt) 

Jag vill bara gnälla lite! 
Jag kan inte slappna av längre, det är fruktansvärt snålt med sovtimmar och jag börjar på allvar fundera på - kan man få sömntabletter?! Och jag som inte ens behöver kliva upp för att gå till jobbet! Men jag känner mig konstant utmattad, jag bullar upp med kuddar, ligger på sidan, vänder mig på rygg, testar att ligga på andra sidan.. Täcke på kroppen, täcket mellan benen, täcke på halva kroppen, filten ist för täcke.. Ha 2 kuddar, ha 3 kuddar, ha en under foten och en vid höften, ha en kudde på ansiktet!! Nån gång där så somnar jag! ......... Vaknar kl ca 04.30 nånting.. Kissnödig!! Hungrig!! Kan inte somma om.. Måste äta! (Nyponsoppa/blåbärsoppa) försöker somna igen.. Det är varmt eller kallt! Kan inte somna om.. Ont i ryggen, och sätesmusklerna.. Spänd i nacken! Tar ett bad.. Äntligen slappnar jag av.. Går och lägger mig - nu kommer jag helt säkert somna (??!!) Peters klocka ringer.. Jag måste springa upp och spy!! 

Nu ska jag sova!! 
Eller inte för helt plötsligt är jag pigg och bloggar!! 

Puuuuh bara 93 dagar kvar! Och bättre blir det väl?!! 
PussoKram

Hem igen!

I söndags när Elin och Anna skulle åka hem efter en övernattning så frågade dom om jag inte skulle följa med till norrköping.. ? Jag blev genast glad och tänkte jaaa men samtidigt nervös och tänkte klarar jag det då? Jag följde ialf med, var tvungen att testa mina gränser.. Jag är nu på väg hem igen, sitter på tåget mitt ute i ingenstans! Söndag kvällen blev slapp hemma hos mina föräldrar och måndagen var oxå slapp på dagen men på kvällen gick jag med Jeanette på bio - 50 shades of grey såklart! Det var oxå ett test, orkar jag bio? Gick bra det med fast jag fick ta en värktablett. Sen idag så har jag varit med min kusin Natta som oxå är gravid och ska ha om 3 veckor, vi köpte present till vår andra kusin Elin som fick en liten Lea för bara några dagar sen! Vi köpte den byxdressen som är en favorit bland plaggen jag köpt till Isabella. Sen stod det bebismys på schemat och deras berättelse om förlossningen etc.. Natta kunde massor och jag satt som ett fån haha jag lär mig väl oxå mer och mer antar jag! Har ju inte direkt gått i förlossningstankar ännu.. Så nu har jag nästan tröttat ut mig totalt känner jag och vill bara hem till mitt och vara med min älskling!! Det börjar verkligen bli jobbigt att åka hemifrån, visst jag är sjuk och gravid men trivs oxå så bra hemma nu vilket jag inte gjorde förrut. Fick jag chansen att åka från stockholm så tog jag den. Nu känns det mer som hem en nånting annat och jag får snabbt hemlängtan. Sen innan hade mina föräldrar ett gästrum, men inte längre. Så det är svårt att slappna av när man inte kan stänga dörren om sig! Med en liten bebis framöver så kommer man väl ännu mindre orka åka, vilket känns tråkigt för jag vill såklart att min familj och vänner ska träffa vår Isabella. Vi får se.. Om vi alltid kommer bo i sthlm vilket vi absolut inte är säkra på så kommer vi nog i framtiden skaffa ett landställe i norrköping, då får vi något eget där och vi kan umgås med vårt stora umgänge lättare. Men dom som vill träffa oss tar sig faktiskt upp till oss oxå. Dom flesta säger att det inte är några problem. Och man får en väldigt fin vänskap när man kan sitta och prata in på småtimmarna och sen vakna upp till en mysig frukost tillsammans. Dom människor som jag behöver vill oxå ha mig i sitt liv och då har man inga problem att ha en bra relation oavsett vart man bor. 💗 

Jag och lilla fina Lea

PussoKram 

Babyshower!!

Suuuprise!! 
Mina fina vänner åker från norrköping upp till mig i stockholm och överaskar mig med en babyshower! Jag kan inte beskriva min chock!! Och lycka såklart! Jag har aldrig varit på en babyshower men nu har jag haft en egen och oj så uppvaktad jag blivit! Vi har skrattat massor hela dagen, ätit gott och fått höra om allt tissel och tassel som pågått en månads tid! Det var en del bitar som föll på plats ialf hihi vi/Isabella har fått ett babygym, snuttisar, vaggvisebok med musik, mössor, krämer, olja, hårborste, nagelsax, byggklossar, en badbalja, blöjtårta... Ja uu name it! Dom hade fått min bebislista av Peter så det prickades in perfekt vilken jag satt väldigt chockad och sa - att det här är ju precis allt vi behöver haha dom hade även bakat massa fint och gott och hade med sig matkassar fulla med ingredienser till tacoslunch! Jag fick även ett kort som var skrivet med tid kan man säga, det började med mina 99 dagar kvar till bf och så jämfördes det med olika möten och händelser med varje person som var med på showern. Fantastiskt mysig och underbar dag! Jag gråter nästan bara av tanken och med ett leende på läpparna! Hur kan man va så fin?! Att ge mig allt det här!! Kan inte beskriva hur tacksam jag är att få ha sådana här människor i mitt liv!! 

Elin, Ida, Zäta, Anna, Camilla, Vickan och Jeanette 
- Jag älskar er alla av hela mitt hjärta! 
T A C K 💗💗💗💗💗💗💗


PussoKram

RSS 2.0