Fasiken!!

Godmorgon
Jag e så fruktansvärt stressad,, sitter nu på jobbet de e lugnt o inga barn kommit än men ändå går min puls på högvarv.. Jag e så himla rädd att glömma nåt ti resan!! Innan vi åker måste de även tvättas.. när fan ska jag hinna de??:S
Jag slutar ju idag så skulle baka muffins o ta me.. vilken gick åt skogen,, Jag vet: Hur kan man misslyckas.. men jag vet inte vad som hände.. gjorde utan ägg kanske va dä! Hade dumle i oxå vilken bara flöt rakt igenom o jag har sånnadär formar som man använder flera ggr.. sen gjorde jag 2 sockekakor, meh man ju inte bjuda dagisbarn på sockerkaka?? Mmm dom står ialf kvar hemma på diskbänken,, skönk ihop.. Har dessutom e superstort brännmärke på armbågen.. skit! Så nu har jag ingen fika fast jag sagt att jag ska de.. Önskar jag bara hade köpt nån jädra glass lr nåt!
Skulle ju ta me försäkringspapprerna o kopiera nu på morron oxå.. Vilken jag glömde! Ligger hemma på köksbordet..

Mmm tur att man har blogg där alla agritioner kan komma ut!

Idag e de förhoppningsvis min sista dag på vikaribanken som barnskötare i barnomsorgen!
När jag kommit hem hoppas jag på Helmer sen plugga som inredare from sept.. Skicka ansökan igår bye the way!! Hoppas allt går som jag vill!! Håll tumarna . . .

Ser fram emot kvällen K1 galan dricka öl o utgång:D

Hörs

Annapyttipanna;)

Än har jag inte somnat, blääää e ju helt död!

Ringde ti Anna när man ändå e uppe såhär på natten:)
fysatana vad jag e avis!
Hon skulle precis åka o bada me dom hon e där me sen några sydafrikanska killar som ska va där i några veckor, inte hos dom utan samma område.. Så de hade fixat nya vänner, kul! Hon jobbar för fullt på baren,, o trivs hur bra som helst. Alla vet vem hon e o hälsar o pratar. Ni ska höra när hon pratar me folk runt omkring henne när man e i telefon, hör ju inte att hon e svensk.. hehe engelskan låter galant! Jag saknar henne massor massor massor..

Jag måste nog sova nu.. ska ju va hos Ida kl 11 imorrn för att skriva mitt brev ti högskolan:)
Wish me luck!

Nattinatt!

Alla kort!

            
            Visst e det fint med alla kort man har:) Åren bara springer iväg...Det finns en sång som säger allt, som värmer när det blåser kallt, som lockar dig att gråta eller jubla, den har nånting som griper tag och leder dig från natt till dag och plötsligt vill du sjunga Hallelujah. . .
Den visar att vi hör ihop som ett försiktigt glädjerrop förenar det oss i det bitterljuva, det liv vi måste klara av och allt vi tog och allt vi gav så vi kan våga ropa Halleujah. . .
Det  är en sång om enkelhet det lilla som vi alla vet, den talar till det vackra och det fula, den badar oss i månens sken så skälvande men ändå ren ett sprucket men ett vackert Halleluja. . .
Och alla drömmar vi har drömt, det vackra som vi nästan glömt finns kvar och vi kan inte längre ljuga, du ropar och man hör din röst du hör ett ord som ger dig tröst, ett naket och ett enkelt Hallelulja. . .

Vi är glada för det vi har men oxå för det vi haft<3

Världens sötaste unge<3 HihiRSS 2.0