Dag 3

Det har varit en tuff dag på flera sätt men jag fick avsluta den med min älskade lilla familj, den innehöll massa kärlek, jordgubbar, choklad och pizza och massa bebismys ❤️ och mera kärlek!! Vi föralltid! Dag 2

Idag började jag kuren vid kl 11.00 så på förmiddagen åt jag frukost och sen tog jag en promenad i sjukhusparken. Skönt att få känna sig lite frisk och pigg!  Sen när jag får kuren så blir jag så himla trött. Jag hade ett kuratormöte, samt att sjukgymnasten kom och linda min fortfarande lite svullna fot sen kom mamma och min käraste skatt Isabella. Hon låg på mitt bröst och myste samt att jag mata henne. Mycket mer än så orkar jag tyvärr inte så efter ca 2 timmar åkte dom hem. Imorrn ska Peter och Isabella komma på kvällen när kuren är klar, då är jag piggare. 

Inatt har jag min fina älskling här på besök ❤️ han ska sova över. Vi har precis legat i hans säng i varandras famn och sovit! Det var länge sen kan jag lova och med skratt kan vi idag skämta om min graviditet. Ååhnej rör mig inte, lägg inte armen där, jag spyr! Vilket jag många ggr gjorde! Så känns skönt att vara normal igen och vilja ligga i sin kärleks armar. 

Avdelningen jag låg på var en vardagsavdelning vilket innebär att den stänger på helgen så byte nu ikväll, men det funka lika bra och jag fick eget rum igen. Jag står listad på det så Isabella kan vara här. 

Fick veta idag att jag har en infektion i såret igen. Så ska ner på röntgen i skrivande stund då dom tror att det kan ligga var bakom nån muskelvävnad. Jag har fått antibiotika igen, infranöst och det kan innebära att jag inte får åka hem på lördag om dom inte kan ändra det till tabletter.. Bläää!! Vill ju hem!! Får se vad röntgen säger! 


Min darling idag när hon bestämt var klar med maten fast hon inte skulle vara det haha 4 veckor idag ❤️❤️ min skruttplutt!! Älskar heeela min familj!! 

Dag 1

Igår mådde jag skit, blev ledsen på kvällen och på sjukhuset på dagen. Var frustrerad att jag fick tillbringa min bramåndag på sjukan. Satte PICC-line och gjorde en PET/CT samt kollade såret! Tog heeeeeela dagen! På röntgen blev jag så jävla kissnödig oxå när jag låg i röret så trodde blåsan skulle sprängas och det slutade i panikgråt och springa på toaletten när jag var klar! Sjukt ont gör det att vara kissnödig nu för tiden.. 

Imorse var det stressigt och slutade med att jag ringde och bad om att få komma kl 11 ist för kl 10. Det var okej! Mamma och Isabella skulle med och det var mycket som skulle hinnas. Isabella har ju ingen sond längre för hon drog den härom morgonen och eftersom hon äter så bra på flaskan så testar vi utan. Men då blir det lite annat matschema än bara var tredje timma utan oxå när Isabella är hungrigschema hehe så när vi behövde åka krävde hon först ett nytt mål! Men kl 11.20 var vi ialf på plats :) 

Vi satte igång vid ca 12.00 tror jag sen höll droppen på till ca 18.00. Blev trött nästan direkt och fast både Isabella, mamma och Peter var här i rummet så somna jag tillslut i nån dvala. Så när dom åkte hem har legat i dvala. Har dock kissat var 5/10:e minut. Dom vägde mig när jag kom och en stund senare och då hade jag gått upp 2 kg så fick väskedrivande. Nu har det lagt sig! 

Jag mår mycket bättre än vad jag trodde, är trött bara. Inget illamående men har fått högsta dosen emot det oxå. Har tagit en kvällpromis på 1 timme i sjukhusparken. Får försöka satsa på lite promenad och frisk luft varje kväll! Annars tänker jag framåt och på lördag får jag åka hem!! RSS 2.0