Novembermörkret!

Här sitter jag o svamlar om att möta en skön sol när man kommer ut, nae tack de fanns de ingen kvar.. grått kallt o mörkt, men de va skönt att komma ut ialf. Vi gick ett 5,3 km spår i vrinneviskogen, vad jag underskattat 1 km, känner att jag alltid haft dålig koll på hur långt man går, men på denna stig fanns de en sten där de stod ex 1 km, 2 km osv varje gång man gått så långt.. hehe oh fan vilken tid de tog:) Väl hemma i värmen så tände jag lite ljus o gjorde köttfärssoppa som blev jättegod, bättre en vanligt o de märktes på min kära man dessutom:)

              
               en räv kom springande... lr?;)

              
              
                           
                                                                               Finaly 5 km:)

                                       
                 
                 

One tre hill - Gossip girl - Troja

Kiss

Första advent:)

                

Härlig söndag!
Myspys me allt pynt tkr jag:)
Vi fixa allt igår, tog 100 år att hitta allt i frådet, vi hade ju inte direkt varit smarta o lagt allt i en kartong, nae de va ganska utspritt. Nu börjar ialf mina julkänslor komma igång. Vi va ju på stan igår, jättemysigt.. vi åt ganska länge så båda va vi väldigt mätta o belåtna när vi skulle kolla runt så blev inte alltför mycke. Köpte höga röda ljus o 2 nya värmeljushållare oxå röda såklart, men man glömmer vad man har för väl framme me alla julsaker sen så hade vi 2 röda värmeljushållare redan, men men 4 st blir oxå bra:) Vi åt gott igår, de blev skagen som jag bara älskar sen fläskfile, potatis me morötter i ugn plus sallad, sen en god kall spendrups:) Mätta ännu en gång så titta vi på flickan som lekte med elden, den va jätte bra.. Jag o Peter diskuterade om Noomi Rapace alltså Lisbeth Salander hur hon ser ut o vad man tkr.. Hon e ju ändå väldigt snygg kom vi fram till.. I första filmen män som hatar kvinnor då uppfatta jag henne nog som ganska sliten dom första scenerna, men man vande sig o man såg att hon kunde va på fler sett än bara den stödiga, smutsiga hehe hon kunde ju även va en ''lady'' hon ser skitbra ut men har verkligen ett snällare utseende utanför rollen som Lisbeth.. Blir kul att se nästa sen Luftslottet som sprängdes.

                                        
                                                 
                                         

                                  
                                                         Lördagsgottet:P

Söndagen fortsätter med att jag ska söka lite jobb, betala räkningar, skriva personligt brev för praktik o cykla till vrinneviskogen o gå i den sköna solen:) Hoppas ni alla får en fin första advent, I know I will.. Puss&Kram

            
            

Wiie:)Varit o tränat på de bästa passet som finns:) hehe jag dör 10 ggr om på hela timmen men fan va kul de e:P
På vårschemat sen så kommer de 2 st Afropass i veckan, tis 17.30 o tors 18.30 guu va kul, studsa runt barfota ti bongotrummor, ser jag fram emot:) Har oxå införskaffat mig ett solkort på sol&motion, vi tog en solning efter träningen, jag o Peter alltså.. han tränar ju på sol&motion fast som nu heter Nordic club, så vi möttes där. Behöver samla på mig lite färg nu me tanke på att Thailand snart verkställs.. nu läängtar jag:) Åhh kan inte fatta att jag snart ska strosa runt där igen i värmen, me en bikini på mej hela dagarna.. I love<3 o äta ute varje kväll.. Tack vare min kära mor o far<3
Har beställt en ny bikini idag till resan o även en steghylla till mamma o deras vardagsrum som jag håller på me.. de e i stort sett klart men lite småplock här o där.. de kommer för o efterbilder sen när de e dax:)
                               
                   
Ska hoppa in i duschen nu,
jag o min älskling ska gå o kolla julskyltningen sen käka lunch på PAUS,
 mm bästa salladen där:)Ha en bra Lördag uu all<3
Kiss
RSS 2.0