Lite snabbt så ni vet!

Passar på att skriva när jag fått 2 st morfinsprutor på 1 timme.. Annars är jag knappt tal/skrivbar.. 

Har nån infektion i magen som resulterar i feber och värk i kroppen, som influensa. Så har inte kunnat göra hela cytbehandlingen än så länge. Har en gång kvar. Men nu får jag stark antibiotika samt smärtlindring så förhoppningsvis mår jag bättre snart. Så länge ligger jag inlagd på Radiumhemmet.. 

Nu går jag tillbaka till min bubbla! 
Hejsvej! 


Kärlek!!

Idag fick jag min finaste skatt i mina armar igen ❤️❤️ älskade Isabella! Hon växer så fort men ändå såklart så liten! Det var så härligt att få träffa henne en stund ikväll. Trötter..

Nu känns det verkligen tungt, frågan om livet.. Kommer jag överleva? Den frågan surrar i mitt huvud hela tiden.. Den blandat med massa vimmsigt skit! Vet knappt vad jag tänker, är helt snurrig. Ser konstiga saker, djur som springer på golvet, en blombukett! Ja det är alltså all smärtlindrig som gör mig såhär. Från i efm testar vi på en ny variant av allt, för att jag inte vill vara så snurrig. Skulle aldrig lita på mig själv nu med Isabella, jag kan lixom somna nu när jag skriver.. Går in på toaletten och kommer ut 1 timme senare har hänt.. Jag mår inte dåligt av cellgifterna just nu utan tumörerna. Den som trycker på värst vill man ska krympa av cellgifterna. Det går inte operera. Så det här måste funka! 

Shit hur kunde det bli såhär?! Helt sjukt!! Mitt liv bara slits ifrån mig känns det som.. Fyfan för sjukdom och ohälsa. Orättvisa! Skit!! 

Jag har fått 2 påsar blod idag så nu får jag cytostatika. Peter har varit här några timmar idag och han kommer ikväll och ska sova här ❤️ jag har eget rum. Isabella här hos mina föräldrar och syskon i Norrköping! Jag saknar henne så mycket!! Mamma skickar videos och bilder varje dag. Dopet är inställt så imorrn kommer Peters föräldrar och faster till oss här i Sthlm istället. Dom hämtar Isabella på vägen. Sen stannar Ingrid kvar hela nästa vecka så vi ser hur jag mår.. 

Livet blir ett pussel men vi försöker lösa det på bästa sätt! RSS 2.0