Brrrr

Usch va kallt de va nu på morron.. jag cykla ti jobbet o mina öron höll på o ramla av tror jag:O
Definitivt fram me vinterkläderna idag! Jag har ett sånt där snyggt pannband me en ros på så ska köpa ett par matchande vantar idag tror jag:P Börjar nu 7.30 - 14.30. sen ska jag iväg o hämta Amandas present.. de kommer blir göööörbra;)

Dax för frukost!

på me vantar o mössa idag!!

Puss&Kram

Helg igen:)


Va skönt det e att få tillbringa fredagen på sin favoritförskola o plus jobba 7-13, superskönt:P

Jag har idag anmält mig till fortsättningskursen 10-11 okt, ville oxå anmäla mig till avaccerad kurs i dec men den va full o de fanns bara en.. fattar inte varför dom har 3 grund 3 fortsättning o 1 avanccerad på en termin, jag menar man vill ju helst gå alla samma termin, speciellt jag som snabbt vill bli intressant för arbetsmarknaden o att jag inte jobbar med detta dagligen, ska jag vänta flera månader hinner ju jag tappa massa! men ifrågaste ialf på mejl, så förhoppningsvis e jag inte den enda så då fixar dom nog en till:)

Peter gjorde en artoskopi igår i knät.. Hans ledband har varit av, men läkt, men e oxå uttänjt vilket kommer inte läka mera. Hans främre korsband e av, hans bakre e halva av. Läkaren ska nu prata me en proffesor i gbg som e bäst i sverige på bakre korsband. han ska då få ge en bedömmning. de främre ska ju opereras de vet vi, men tydligen kanske dom inte väljer att fixa de bakre, vilket känns jättekonstigt.. läkaren kan säga nej, jo de ska opereras lr att han först vill träffa Peter o då måste han åka dit. De bakre e en jättestor operation som görs ca 25 ggr per år i sverige därför e de viktigt att Peter får en specialist. blir det operation så görs båda korsbanden samtidigt, för att fixa de bakre måste dom gå in i Peters friska knä för att hämta senor. men enligt läkaren så ska de inte skada Peter lr ge honom ett försämrat högeknä o heller ingen längre rehab. så just därför fattar inte jag ifall läkaren i gbg skulle säga nej till operation på bakre för det måste ju bara vara till det bättre!??
 

Mina nya pjuks! Me like<3

Hej Hopp!


I tisdags den 22/9 hade jag o min älskling varit tillsammans 3 år:)
De fira vi me Bubbel på grand hotell o sedan middag på Bishop!

Pic´s
           
         
                                    

                    
            

Min Älskling!
Jag vill ge dig 5 st färger
Gul för att du lyser upp mina dagar
Grön för att du ger mig lugn & trygghet
Röd för att du är min stora kärlek
Blå för en stark vänskap
Vit för vårat liv tillsammans & den framtid som väntar


Tack för att du älskar mig
Tack för att jag får älska dig
Tack för att du är du
Tack för dessa 3 år & alla dom som komma skall
<3
Bye bye lovers;)

RSS 2.0