Vi tre.

Så nu har jag min dotter hos mig och inte bara hon utan även min kärlek! 
Vi tre tillsammans varje dag ❤️Saknaden till min dotter

Jag vaknade av smärta och fick det jag behöver för att ta bort den.. Sen frågade jag om det var nåt mer, men det var det inte.. Försök och sov sa sköterskan.. Sen gick hon. Men jag kollade runt omkring mig. Tog fram mobilen, juste jag hade ju uppdaterat, såg allt bra ut? Och det gjorde det. Men det var inte det.. Det var nåt annat. Sen slog det mig, Isabella ska kanske äta, jag måste kolla henne!! 

Men det kan jag ju inte 😔 Älskade barn ❤️ Jag saknar henne varje sekund!! 


Tittut lek efter badet med mormor ❤️

Instagram = carrolisa

När det är glest med inlägg här på bloggen kanske instagram är trevligare att kolla in.. carrolisa. Det är min svärfar som kallar mig det så why not? 

Sen operationen har det hänt massor både psykiskt och fysiskt! Vad ska man skriva om.. Jag låg på en avd inne på ks där jag delade rum med en superhärlig tjej. Det gör så mycket att träffa en annan person som är sjuk! Vi bytte sociala media kontakter (kan man säga så?) 

Efter några dagar där så var jag tillbaka på radiumhemmet/mitt andra hem. Idag har jag satt nefrostomi nr 2. Inte alls som förra gången och Peter fanns där och höll min hand! 

Jag har den senaste tiden haft så mycket smärta, jag har varit enormt trött. Ibland snurrar allt och jag ramlade nästan ner i badkaret. Jag kan oxå säga saker som inte riktigt stämmer.. Jag tror att jag påbörjar mina cellgifter imorrn.. Annars onsdag! 

Kärlek - jag saknar min dotter massor massor när jag inte är hos henne. Imorrn 22/9-15 har jag och min finaste älskling varit tillsammans 9 år.. Vackra du ❤️ 

När han friade ❤️

RSS 2.0