Tankar!

Jag är egentligen ingen bloggerska på nåt sätt så risk för glest med inlägg ibland, men jag vill gärna skriva ner saker som påverkar mig i livet! Ibland går jag igenom mina anteckningar på mobilen för dom kan vara fulla med små inlägg eller bara meningar på någonting jag tänkt eller kännt.. Just nu så händer det ju inte så mycket i mitt liv. Det rullar på och jag har väl en ganska normal graviditet med normala gravidsymtom som inte är så roliga alla gånger! Magen växer och lillan rör sig för fullt! Imorgon så har vi ett till tillväxtultraljud. Känns som jag ska vara på sjukhuset heeeela dagen för blir hämtad av taxi redan kl 07.00 och då ska jag först till provmottagningen för att kolla att mitt fragmin har en bra nivå i kroppen, man tar ännu ett prov tre timmar senare efter morgonsprutan. Kanske kommer dom sänka dosen något, men jag kommer inte undan att ta den 2 ggr dagligen. Sen ska jag träffa en kurator och efter det göra tillväxtultrat och sen kl 13.00 träffa läkaren på specialistmödra. 

På morgonen efter provet så kommer jag ha ett par timmar att slå ihjäl så då ska jag leta upp min kontaktsköterska på kirurgmottagningen. Jag har ju som sagt gravidsymtom varav ett av dom är att jag fått svårt att kissa, frågan är hur svårt det ska bli?! När jag tänker efter så har jag oxå fått lite ont i högra benet, och färgen på benet kan va lite blå ibland.. Men det är väl för att jag är slarvig med stödstrumpan och ofta inte använder den en hel dag?! Sen har jag kanske fått lite ont ibland nere på höger sida där tumören satt! Men det är väl för att jag inte äter smärtlindring längre och då får jag känningar ibland?! 

I fredags kväll när jag låg på golvet i mina föräldrars vardagsrum med en massageboll i svanken så lät jag händerna stryka lite över magen och ärret.. Då kände jag plötsligt en knöl.. Jag bara stelnade inombords och bad nån känna, minns inte om det var Peter eller mamma.. Dom kände den oxå! Så jag reste mig upp och försökte se runt magen och där ser man så tydligt en jävla knöl som sticker ut. Den ligger ungefär där som tumören satt.. Jag har ju mycket nedsatt känsel där så gör inte jätteont när jag trycker! Tankarna är - kan det vara ärrvävnad? Nån körtel? TUMÖR?!! 

Jag känner mig så jävla ledsen och besviken! Jag har hållt huvudet högt hela helgen och försökt ignorera men insett då mer och mer hur jag haft ont etc.. Fan fan fan!! Oavsett vad det är så är det något som växer för det har inte varit där innan.. Jag har direkt börjat läsa om prematur vecka 29/30. Tabort livmodern, cellgifter.. 

Det skulle ju vara bra nu! Snälla snälla låt det vara bra nu!!

Förhoppningsvis kommer min sköterska få tag på min läkare, han kan känna och klämma, få fram en mr och kanske en biopsi etc etc! Det kommer gå fort även om det inte sker imorrn.. Jag skriver vid nya besked. 💕

Vecka 29 imorrn (28+0) samt trimester 3 

PussoKram 
Natta kusin
2015-03-09 @ 21:11:33

Förstår din oro, hoppas dom kollar upp det åt dig så snart som möjligt! Vad fin du är med lilla magen! Och snygg du blev i koftan 😉

Sarah kusin
2015-03-10 @ 14:20:17

Fina fina du, vad du strålar!

Hoppas de kan kolla snabbt så du/vi slipper oron. 💜

Anonym
2015-03-10 @ 18:03:31

Håller tummarna. Hur har de gått?

Jessi
2015-03-10 @ 19:35:29

Amen va fan?!? Fick du några svar!!! Nu går det räcka!! Kram 💕
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0