Kunde jag inte bara få bli lämnad ifred!

Nu har det gått ett par dagar och skiten börjar sjunka in.. Fan asså! Så himla orättvist känns det. Jag har inte haft något perfekt liv och jag och Peter har stått inför ganska många utmaningar men klarat dom.. Sen äntligen skulle vi bara få vara "normala" och leva på som "vanligt" och så händer det här skiten. Det är inte rättvist nånstans! Jag tycker vi är värda så mycket mer och nu ska vi även ta in en till person i vår värld! Jag är enormt glad att vi snart ska få träffa Isabella och jag känner mig trygg när det gäller henne, hon kommer bli väl omhändertagen och att hon kommer i vecka 32 känns ändå bra! Men kan ändå inte rå för att känna mig skamsen. Jag hoppades på att min sjukdom aldrig skulle behöva "drabba" henne.. Hon borde vara i min mage mycket längre och växa. Det känns så fel att ta ut henne när hennes rätt borde vara att få vara kvar! Det är inte hennes tid att komma till världen än. Jag blir oxå ledsen när jag tänker på att hon inte får ligga på mitt bröst, alldeles nykläckt! Jag får aldrig amma henne.. Jag kommer få se henne snabbt, kanske känna vid henne.. Men sen måste hon ju snabbt få saker fixat och ner i kuvösen.. Sen lär jag inte träffa henne på säkert 2 dygn då jag själv kommer vara totalt däckad som jag minns det sist vid förra operationen. Det är mycket saker som stör mig med hela situationen men ändå är jag så tacksam för att vi har nåt hit och för våra bra chanser! 

Annars tänker jag mycket på mig och cancern.. Jag tänker på att jag ska gå igenom hela processen en gång till. Bli inlagd, dricka kolhydratsdrycker, duscha med descutan, 2 ggr! Tillbaka till vårdavdelningen, träffa personalen igen.. Vakna upp efter narkosen.. Ligga på intensivuppvaket under natten. Ha ont i halsen efter slangen, vara törstig! Knappt kunna dricka själv. Ha massa smärtor.. En massa slangar.. Ingångar i armvecket och på händerna.. En cvk slang fastsydd på halsen. En tunn slang in i ryggen, maskinen som släpper ifrån sig ljud hela tiden när den ger mig smärtlindringsdoser. Kateter.. Sätta sig upp första gången. Gå igen! Vakna på natten och trycka på klockan för det gör ont! Titta ut genom ett fönster igen men istället för snö är det sol! Smärtan när ryggbedövningen ska stängas av... Jag grät en hel dag med kramper i magen, det sved vid katetern och det smärtade som knivar i hela mig! Somna, vakna, somna, vakna..  Sjukhusmat, sjukhuskläder, fettigt hår, sjukhusduschen.. 

Allt det här är på repeat, om och om igen! Förra gången visste jag inte bättre. Kanske återhämtar jag mig snabbare nu när jag vet? Men trots allt så är jag så tacksam och trygg, för bättre vård kan jag inte få! Dom är guld alla som jobbar där! 

Dom kommer ju snitta upp mitt stora ärr på magen, det är så fult idag så min läkare lovade att skära till det så det blir fint. Det blev fult när jag fick inflammationen. Ärret sprack och det började bildas små hål överallt så vätskan kunde pressas ut. Tyvärr är ju risken för inflammation ganska vanlig.. Men då kommer jag ju ialf känna igen symtomen nästa gång! 

Vi väntar fortfarande på det faktiska datumet. Men jag tror det blir måndag, tisdag eller onsdag vecka 14. Det är många människor som ska delta. Det är tex 2 olika narkosavdelningar, en för kejsarsnittet och en för operationen, så dom måste samarbeta och lägga upp en plan. Sen är det min läkare på specialistmödra, hon kommer snitta mig och vill ha min kirurg Jan där redan då ifall det skulle vara något med nån tumör. Tydligen blöder dom som sjutton.. Sen sköter ju Jan operationen men det behövs oxå gynspecialister, ev kärlkirurg och sedan alla deras "assistenter" och jag antar nån barnmorska för Isabella! 

Förstå hur mycket som snurrar i mitt huvud. Det här är inte hälften. Men det känns skönt att skriva ner det! Då kan jag lägga det lite på sidan.. 


Mitt fula ärr!! Det fortsätter ner och sen till höger.. Dom kommer öppna bara det stora samt göra ett litet snitt för den ytliga tumören längre ner under magen. Förövrigt så ser min mage typ ut såhär hela tiden, helt sne och Isabella ligger och trycker på höger sida. 💗 
Marie
2015-03-19 @ 19:56:15

Jag håller tummarna för dig ... Allt kmr gå bra ska du se🙏... Tänk positivt o fortsätt med den inställningen... En rikti kämpe är du ... Hälsningar Marie 💓

Gisela
2015-03-19 @ 22:34:58

Styrke kramar till dig ❤

Helena Johansson
2015-03-20 @ 00:30:59
URL: http://helenan87.blogg.se/

Jag beundrar dig så otroligt Carro. Tillsammans ska vi kämpa och hjälpas åt. När helst ni behöver något så får ni ringa, om det är du, Peter, din mamma och pappa eller Emma och Daniel spelar ingen roll.
Som mamma har jag lärt mig att torka blod, svett och tårar. Jag kan lyssna och kramas men också trösta. Pupå på dig 💜

Tette (Vickans pappa)
2015-03-20 @ 07:50:33

Du är i trygga händer och sjukvården är fantastisk i Sverige.Jag vet av egen erfarenhet.Håller tummarna för att du mår bättre denna gången när du vaknar.

Sven-Erik Ottosson
2015-03-21 @ 00:06:33

Hej Caroline jag ber för dig allt jag kan hoppas det går bra för dig i din kamp mot sjukdomen. Det måste gå bra för dig o Peter och lilla Isabella. Mitt barnbarn heter Isabelle kanske en slump inte vet jag. Men jag längtar till jag får träffa er.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0