Datum satt!!

Isabella kommer minsann bli en Vädur! Opertionen och kejsarsnittet är bestämt och blir den 1 april


Väduren: 21 mars - 19 april

Varm, entusiastisk, social, känslosam, stressad, impulsstyrd, aggressiv 
Element: Eld

Vem är väduren?
Väduren är ett energiknippe med förmåga att gör och vara överallt på samma gång. Förmodligen har det och göra med att väduren styrs av Mars. De är entusiastiska och varma, samtidigt som de kan var egenkära och självupptagna. Det finns ett gammalt uttryck som lyder "Inget är så nära som tvärt om". Lite så går det att beskriva denna ombytliga varelse. Värmen och omtanken om andra kan snabbt bytas mot rent egenintressen. Lite elakt kan man jämföra vädurens sinnelag med ett barns. De är öppna, entusiastiska och varma samtidigt som de kan vara väldigt individualistiska och tjuriga. 

Väduren är en social varelse som älskar att träffa andra och blir ofta omtyckta i stora sällskap. Andra kan uppleva väduren som ett trevligt tillskott på festen då de får alla andra att må bra. Även här är dock väduren ombytlig. En vädur som tillåts vara festens mittpunkt har mycket att bidra med och kan vara häpnadsväckande generös. Får däremot inte väduren ta den plats hen så gärna vill ha kan humöret vända fort och övergå till raka motsatsen.

Väduren står i kontakt med sina känslor vilket är en tillgång för det mesta. Baksidan är att den känslosamma väduren kan vara lätt att kränka. Väduren har nära till ilska, precis som alla andra känslor, och har svårt att hantera en dålig relation. Ibland kan väduren framstå som en smula barnslig. Öppenheten och entusiasmen blandas med impulsivitet och egoism. Ilskan kommer fort och lägger sig lika snabbt. 

Väduren har en naturlig ledarförmåga. Kanske hänger det ihop med ett gott självförtroende och energin. Väduren har svårt att finna sig i en situation där någon annan håller i trådarna. Det är dock inte fel att låta en vädur leda då de kan vara uppfinningsrika och ständigt är igång. Tyvärr kan det slå över i ett stressbeteende eller en destruktiv rastlöshet. Om stressen inte slår till kan väduren få andra med sig. Den sociala kompetensen kommer väl till pass i ledarrollen som väduren gärna tar på sig. 

Var hittar du väduren?
De väljer gärna utmanande yrken som innefattar en ledarposition. Kofi Annan är en person som väl representerar vädurens egenskaper. Knappats går det att hitta ett yrke som stämmer bättre än att vara FN:s generalsekreterare. Björn Skifs är en bra svensk representant för stjärntecknet. Kändisskap och en fartfylld miljö attraherar den bekräftelsekrävande väduren. Personer födda i detta stjärntecken älskar utmaningar och hatar vardagslunken. Stordåd, ständigt nya utmaningar och bekräftelse för ett väl utfört arbete är det som får en vädur att bra. De har gärna tusen projekt på gång samtidigt men är inte alltid så bra på att slutföra. Kanske är väduren bättre på att vara en idéspruta än en förvaltare

Kul att spåna lite på hennes personlighet! Jag tycker både jag och Peter stämmer in bra på våra stjärntecken! 

Det känns oerhört skönt att ha ett datum satt!! Jag kommer få mer detaljer imorrn om tid, vårdavdelning etc.. Eftersom jag både ska opereras och göra kejsarsnitt så är det flera avdelningar inblandat. Operationen kommer ske i gyns lokaler för där finns saker som behövs för Isabella men sen vill då den delen av allt att jag ska vårdas på BB. För mig känns det inte alls bra då jag legat sammanlagt 2 veckor på den vårdavdelningen som tillhör kirurgmottagningen, jag känner igen mig där och i stort sett alla i personalen vet vem jag är! Jag anser oxå att det skulle vara psykisk tortyr att blanda mig med "vanliga mammor" jag kommer må mycket sämre + ligga där utan mitt barn. Känns fel! Jag vill inte bli något specialfall även om ingen på den andra avdelningen gått igenom exakt vad jag gått igenom så har dom oxå cancer och haft tuffa operationer och en del stannar ca 1 vecka precis som jag kommer göra! Så får jag bestämma så vill jag vara där.. Men tyvärr bestämmer ju inte jag. Jag vill oxå såklart vara så nära Isabella som möjligt och inte utsätta Peter för massa extra spring men enligt min kontaktsköterska så ligger ändå avdelningarna nära varandra. 

Imorrn så är det tid för sista tillväxtultrat samt specialistmödra. Då kan man mer få en bild efter det hur stor/liten hon kommer vara dagen D. 

Känner mig redo att möta vad som komma skall och jag är glad ändå! Fått en såndär sprudlande längtan efter Isabella💗 

Mamma och pappa soon to be!! :D 

Foto: Victor Petersson @virrehulk


Helena Johansson
2015-03-23 @ 19:29:36
URL: http://helenan87.blogg.se/

Åh vad spännande och vilken fantastiskt vacker bild!

Lotta Aho
2015-03-23 @ 19:45:57

Vilken vacker bild på er... allt kommer gå så bra så...
spännande med en bäbis :) kram till er båda *LOVE* <3

Anonym
2015-03-23 @ 21:13:23

Ni är så fina!!💓💓💓 Tänker på dig massor!kram Karin

Anonym
2015-03-24 @ 10:21:25

Massor av Styrkekramar till er alla.💖 💖 💖

Linda K
2015-03-24 @ 17:37:37

Stort stort lycka till! Vilken fantastisk bild!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0