Sjukhusdag!!

Jag mår bara bättre och bättre och har nog aldrig mått så bra under hela sjukdomsperioden som jag gör nu, plus sängliggandes och spy graviditet innan det så vem vet när jag sist mådde såhär bra :D jag är väldigt trött men ska börja med järntabletter nu, så då kanske det ger lite framgång! 

Idag har varit en lång dag på sjukhuset tillsammans med 3 besök, först återbesök hos kirurgen, sen sjukgymnasten med benet och mättning för ny strumpa och sist på specialistmödra för att introducera mig i att sätta mina fragminsprutor i magen! Känns ju sådär och dessutom ska jag sticka den rakt in 90 grader. Hon lovade att jag aldrig kan komma nära barnet men känns ändå läskigt! Jag fick även en bricka på att jag tar blodförtunnande, den ska jag alltid ha med mig när jag går hemifrån, runt halsen eller i fickan. Ifall jag skulle råka ut för någon olycka.. 

Så nu till mitt återbesök! Det gick bra :) Jag ska ju ha en ny magnetröntgen på måndag men han tyckte vi kunde skjuta på det eftersom jag först och främst mår bra, och dom har kollat på bilderna igen sen förra gången och tror inte att det är en ny tumör utan snarare stumpen på äggstocken som är kvar.. Självklart inget han säkert kan veta men eftersom jag heller inte mår dåligt! Och skulle det vara nånting och jag mår bra så kommer dom vänta med kejsarsnitt/operation till minst vecka 30 ialf och därför ska magnetröntgen skjutas på ca 4 veckor. 

Tumören har visat på en del celler att det kan vara en gynekologisk tumör och även att tillväxten kan ha skett pga graviditeten (hormonerna) därför så pratar dom löst om att ev tabort hela livmodern, isf gör man det tillsammans med ett kejsarsnitt! Men som allt ser ut nu så förhoppningsvis inte.. Känns ju såklart ledsamt att tänka på att dom skulle tabort den och att jag skulle behöva hamna i klimateriet plus att vi inte skulle kunna skaffa fler biologiska barn, vilken jag just nu ändå har svårt att föreställa mig att jag skulle vilja! Men att alternativet inte finns där skrämmer mig. 

Om jag inte får ett återfall så verkar det nu som att allt faktiskt är bra, och att jag slipper behandling. Då kommer jag även gå en fortsatt vanlig graviditet och förlossning.. 

Att jag ska klara en vanlig förlossning känns lite skrämmande, men jag blir ju starkare och starkare. Dock ifrågasätter jag att min bukhinna är trasig.. Att jag är så försvagad. Min läkare sa att det förstärker vi efter graviditeten isf. Men då svara jag - ja men bara det inte blir så att man inte klarar av att krysta och så blir det ett akut kejsarsnitt istället! 

Han ville oxå gärna framhäva att han är den första som har hållt i Isabella :D 

Allt det här är såklart bra besked men fortfarande känner jag ovissheten och att allt är så flummigt! Jag kan oxå släppa fram min negativa sida och tänka att dom kommer hitta massa skit efter graviditeten. Men försöker att inte tänka så! Om jag slipper behandling så är det ju nästan över nu kan man säga, helt fantastiskt! Även om jag säkert kommer få jobba med mina inre känslor och tankar länge samt springa på kontroller i flera år så kan det vara över nu.. 

Innan alla mina besök så var jag och hälsade på en ny vän som opererats för bröstcancer och ligger på samma avdelning som jag gjorde. Det gjorde verkligen ont i mitt hjärta att se henne ligga där med all smärtlindrig och orörligheten MEN jag vet att det blir bättre så vila, kämpa och se framåt! ❤️ Flera sköterskor kände såklart igen mig och ville gärna fråga hur jag mår och säga att magen växer och att jag var så pigg och fräsh! 

Peter har idag målat klart Isabellas rum, 2 utav 4 väggar har fått bli ljusgröna! Så imorrn ska jag göra det jag gör bäst nämligen I N R E D A :):):) jag saknar verkligen att jobba och vara kreativ, jag har drömt flera gånger om mitt jobb jag hade innan där jag var stylist! Det bara kliar i fingrarna när jag vaknar!! 

Idag kom den här coolingen!!
PussoKram 
Sarah
2015-02-18 @ 18:26:12
URL: http://sarahan.blogg.se

Så glad jag blir av att höra detta! Så cool dress, toppenfin! Ha det bäst. Kram Sarah med familj

Natta kusin
2015-02-18 @ 19:17:01

Åh vad lycklig jag blir av att läsa allt positivt! Hoppas vi ses snart, om inte annat kanske vi kan höras via telefon någon kväll när du orkar? Pussochkram ❤❤

Tette (Vickans pappa)
2015-02-20 @ 07:54:41

Mycket glädjande att höra.Fortsätt krya på dig :-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0