Pizzabak:P

Ohjaah,, riktigt gott! Vi skulle eg äta på The Orchid igår, en restaurang som ägs av han som äger all mark där alla hus e byggda, men älsklingen sa att han va sugen på en fettig pizza, så vad gör man när de inte bara går att ringa o beställa, hehe bakar den sj såklart, som tur e hade Ingrid lämnat jäst kvar ifall vi ville baka bröd, går ju me bakpulver oxå men de hade vi ju ingen heller, tror nog vi hade provat oss på utan om vi inte hade haft jäst.. De blev ialf mexicana ofcourse.. Jammie:P Vitlökssås oxå..


Vi hyrde moppe igår, behövdes handla,, vi åkte först ti marknaden o köpte grönsaker o frukt, sedan vidare ti apoteket för att köpa saltersättning, de så jädrans varmt så vi klarar inte att dricka så pass mycke vatten som behövs, vi svettas ju som sjutton.. Sen köpte vi snorklingsett:P hihi kul! Invigs när vi kommer ti ko chang.  Sedan vidare ti Petras, en lite affär me massa gott som vi västerlänningar tkr om, så där köptes pulvermos, rökt lax m.m.:P tillsist ti Tesco där vi köpte massa annat, så moppen ville knappt köra oss hem sen hehe de e ju ändå 1 mil ca o vi e 2 väldigt stora personer, plus 2 ryggsäckas, en kasse me dricka i korgen, en kasse på krocken sen en varsin kasse i mina händar, hehe vi kom hem välbehållna ialf, o moppen me:)

Idag tog vi en tur ti en  annan strand, väldigt liten som tillhör en nationalpark, de bor även folk där.. har ju varit där innan, där de stora trädet e vet ni?:)



Lilla badringen o stora bananen.. hehe;)



Nu ska jag vila en stund.. vi ska om ett par timmar åka me Eva o Ville ti en restaurang i ett område som Lae mae pim där vi ska äta riktigt fin seafood..:P

XoXo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0